KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Fotoimpressie Rabobank-KNHS Meetingpoint op Indoor Brabant

27-3-2003

Rabobank-KNHS Meetingpoint; de place to be tijdens Indoor Brabant

In het Rabobank-KNHS Meetingpoint op Indoor Brabant was het vier dagen gezellig druk. Zo waren bekende topsporters als IJsbrand Chardon, Anky van Grunsven, Alice Naber, Tineke Bartels en Gert-Jan Bruggink aanwezig en konden de vele bezoekers de geanimeerde gesprekken met topruiters en talenten bijwonen in de speciale presentatieruimte op de stand.

Op vrijdagmiddag werd het nieuwe Rabobank Talententeam bekend gemaakt en werd direct ook de aftrap gegeven voor de verkiezing Rabobank Talent van het Jaar 2003. De twaalf kersverse leden van het Rabobank Talententeam zijn allen genomineerd voor deze titel. De bezoekers konden op het meetingpoint schriftelijk en digitaal op hun persoonlijke favoriet stemmen. Het Talent van het Jaar 2002, Gert-Jan Bruggink, bracht de eerste stem uit.

Een regelrechte publiekstrekker was de Talentenkijkwijzer, waarmee bezoekers hun eigen talent konden testen. Dat werd getoetst aan de hand van de volgende criteria: Presteren onder druk, de wil om beter te worden, een goede manager of ondernemer, een teambuilder, paardenkennis en rijtechniek. Binnenkort kun je op deze website ook jouw talent testen via de Talentenkijkwijzer, dus hou de site goed in de gaten!

Indoor Brabant gemist? Klik dan hier voor een korte foto-impressie van het Rabobank-KNHS Meetingpoint (PDF-bestand)

---


Bron: KNHS