BedrijfsautoRAI

27-03-2003

DAF LF45 bergingsvoertuig voor Bergings Centrale Bollenstreek

Kortgeleden vond in Hillegom de officiële overhandiging plaats van een DAF LF45 bergingsvoertuig aan Bergings Centrale Bollenstreek. Directeur en eigenaar van Bergings Centrale Bollenstreek, de heer J.D. Rekké, nam de nieuwe DAF met veel genoegen in ontvangst. De overdacht gebeurde door de heer C. Beuk van DAF-dealer Blom Bedrijfswagens uit Katwijk. Het nieuwe bergingsvoertuig is een opvallende verschijning, temeer omdat de truck volledig is gespoten in de huiskleuren van het bedrijf.

Berging en autotransport
Het bergen en het transporteren van personenautos zijn de activiteiten van Bergings Centrale Bollenstreek. De laatste jaren heeft Bergings Centrale Bollenstreek een gestage groei doorgemaakt. Het heeft onder andere geresulteerd in een uitbreiding van het wagenpark. De aanschaf van het nieuwe DAF LF45 bergingsvoertuig is er het meest recente bewijs van. Met deze nieuwe DAF is het aantal DAF-trucks binnen het wagenpark van Bergings Centrale Bollenstreek op zes gekomen. En de volgende aankoop van nog een nieuwe DAF LF45 is reeds in zicht.

DAF: kwaliteit van product en dealer
Directeur-eigenaar van Bergings Centrale Bollenstreek, de heer J.D. Rekké, is bijzonder te spreken over de service van DAF-dealer Blom Bedrijfswagens en de kwaliteit van het product DAF. De heer J.D. Rekké: De nieuwe DAF LF45 heeft een zeer korte draaicirkel, is comfortabel en is van alle gemakken voorzien. DAF is gewoon een gigantisch goed product. En heb je dan ook nog een dealer als Blom Bedrijfswagens, dan is de keuze toch niet zo moeilijk? Ik hoef ze maar te bellen, ze staan altijd voor me klaar.