Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 27-03-2003 Mediaberichten 27 maart (11.00 uur)

BROEKHUIZEN Verkeersgewonde

BROEKHUIZEN Een 69-jarige vrouw uit Grubbenvorst raakte woensdagnamiddag gewond na een aanrijding. De vrouw werd net na 17.00 uur aangereden op de Broekhuizerweg door een 39-jarige automobilist die met zijn auto vanuit een oprit de weg op wilde rijden. Hij zag daarbij de voetgangster, die achter zijn auto liep, over het hoofd. De vrouw is met een gebroken elleboog per ambulance naar het Venlose ziekenhuis gebracht waar ze aan haar verwondingen is behandeld.

NEDERWEERT Zes boetes bij verkeerscontrole

NEDERWEERT Bij een verkeerscontrole heeft de politie woensdag 26 maart zes jongeren bekeurd voor diverse overtredingen. Drie personen zijn bekeurd omdat hun bromfiets een te hoog vermogen had. Voor een 17-jarige Ospelnaar is het inmiddels de derde keer dat hij voor een te hoog vermogen bekeurd is. Bij een volgende overtreding voor dit feit wordt zijn bromfiets in beslag genomen.

Behalve voor een te hoog vermogen bekeurde de politie omdat er geen helm gedragen werd (1x), omdat een goede verlichting ontbrak (1x) en omdat een bromfiets niet verzekerd was (1x).