Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Business Intelligence portal ontsluit vacatures voor it professionals

Jobbingmall verzorgt het aanbod van ICT vacatures op BI-kring.nl

Haarlem, donderdag 27 maart 2003,

Vanaf vandaag biedt Jobbingmall voor de netafgestudeerde informaticus of student de mogelijkheid om te solliciteren naar ICT gerelateerde banen via de business intelligence portal, BI-kring.nl. JobbingMall is zeer verheugd over de samenwerking met de Business Intelligence Kring, dat met de portal de BI-community vormt. Tot de samenwerkende partijen behoren Founding Partner Informatica en 5 Hogescholen.

Met de BI portal als virtuele ontmoetingsplek van professionals uit het bedrijfsleven, docenten, studenten en baanaanbieders is een hoogwaardig netwerk ontstaan. Ook professionals die binnen hun specialisme van baan willen veranderen kunnen met de uitgebreide zoekfunctie gericht op zoek gaan naar honderden openstaande vacatures. Daarnaast biedt de portal als kennismakelaar artikelen, interviews, nieuws en onderwijsmodules aan. Het uitwisselen van kennis wordt tevens gerealiseerd via workshops en congressen.

De Business Intelligence Community verwacht een sterke toename van het aantal participanten. Op dit moment wordt met diverse partijen onderhandeld o.a. SAS, Business Objects, CIBIT, Hyperion en Synergetics. Hiermee komt de community op het snijvlak van kennis, onderwijs en de arbeidsmarkt. Vanuit haar strategie van e-Jobmarketing, "de juiste banen op de juiste plek" is JobbingMall dan ook verheugd met deze exclusieve samenwerking.

Over Jobbingmall

Jobbingmall is één van de grootste carrièresites van Nederland met ca. 425.000+ bezoekers per maand en 87.000 ingeschreven werkzoekenden. Met haar doelgroepsites biedt de site een gevarieerd en transparant aanbod van actuele banen. Al in 2000 formuleerde JobbingMall het principe van e-Jobmarketing en -processing. Door de doelgroepsites en partnersites krijgen openstaande vacatures van het adverterend bedrijf een hogere attentie- en actualiteitswaarde. Tevens wordt de werkzoekende beter weerspiegeld in zijn directe werkkring, ervaring en opleiding. Jobbingmall vormt samen met Stepstone en Monsterboard de top 3 van vacaturebanken van Nederland. Einde persbericht