Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf










Datum Donderdag 27 maart 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht



District Stad Nijmegen


Mishandeling

Een 43-jarige Nijmeegse deed aangifte van mishandeling. In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 maart werd de vrouw in een café aan de Lange Hezelstraat door een bezoeker bij haar keel gepakt en met haar hoofd tegen een deurpost geslagen. De politie onderzoekt de zaak


Gestolen auto

Vanaf de Heydenrijckstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag een rode Volkswagen Golf met kenteken FG-VP-71 gestolen. Aangifte werd gedaan door een 27-jarige Nijmegenaar.


Gestolen motor

Een 24-jarige Nijmegenaar deed aangifte van diefstal van zijn zwarte Kawasaki ZXR750 met kenteken MR-37-JH. Deze is afgelopen nacht gestolen vanaf de 75e straat Zwanenveld.



District Tweestromenland


Beuningen - burenruzie

Woensdagmiddag liep een burenruzie op het Gewelf in Beuningen behoorlijk uit de hand. Een 31-jarige man uit Beuningen en een 36-jarige buurtgenoot gingen met elkaar op de vuist. Vervolgens begon de 27-jarige vriendin van de 31-jarige zich er mee te bemoeien en bedreigde de 36-jarige met een mes. Zowel de 31-jarige als de 36-jarige deden aangifte. De 36-jarige en de 27-jarige vrouw werden aangehouden. De oorzaak van het handgemeen is een al langer slepend conflict.


Beuningen - inbraak in postkantoor

Afgelopen nacht is ingebroken in het postkantoor aan de Wilhelminalaan in Beuningen. Een schuifdeur was geforceerd. Een vitrine werd vernield en daaruit verdwenen een aantal mobiele telefoons.


Berg en Dal - woninginbraak

Dinsdagmorgen werden uit een woning aan de Patrijsweg twee portemonnees en een horloge gestolen. Men is de woning waarschijnlijk binnen gekomen door via de brievenbus de voordeur te openen. Deze was niet op het nachtslot gedraaid. De 42-jarige bewoner deed aangifte.


Berg en Dal - insluiping in woning

Woensdagmorgen is een insluiping gepleegd in een woning aan de Stollenbergweg. De 76-jarige bewoonster had korte tijd de woning verlaten en had de garagedeur niet op slot gedaan. In die tijd heeft iemand kans gezien een portemonnee uit de woning weg te nemen.




District De Waarden


Culemborg - woninginbraak

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Mophosostraat. Het slot van de achterdeur was open gebroken. Uit de woning werden enkele horloges, twee mobiele telefoons en een portemonnee met geld weggenomen. Aangifte werd gedaan door de 45-jarige bewoonster.


Bruchem - eenzijdige aanrijding

Een 33-jarige inwoner van Zaltbommel reed vanmorgen met zijn auto over de Parallelweg in Bruchem, komende uit de richting van Hedel. Hij zag daarbij een bruggetje en de vangrail over het hoofd. Door de botsing met de vangrail en de brug liep de bestuurder hoofdletsel op. Hij werd naar het Carolus ziekenhuis in Den Bosch gebracht.





Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --