Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 27-03-2003 Persberichten district Aa & Dommel

LICHT GEWOND BIJ ONGEVAL, Sint Oedenrode

Woensdagavond raakte een 23-jarige automobilist uit Sint Oedenrode licht gewond bij een verkeersongeval op de Nijnselseweg in Sint Oedenrode. De man kwam uit de richting van de Zuidelijke Randweg. Op genoemde weg begon de man enkele voorgangers in te halen maar moest vol op de rem toen een 19-jarige plaatsgenoot eveneens met zijn auto van richting veranderde. Om een aanrijding te voorkomen week de 23-jarige uit naar links, kwam in de berm terecht en botste tegen een boom. Uiteindelijk kwam de auto op zijn dak op de rijbaan tot stilstand. De bestuurder wist door het inslaan van de achterruit zelfstandig uit zijn auto te klimmen. Hij hield aan het ongeval een pijnlijke schouder over.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Berlicum

In de nacht van woensdag op donderdag is van een 20-jarige automobilist uit Heeswijk-Dinther het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Milrooijseweg in Berlicum en had behoorlijk diep in het alcoholglaasje gekeken.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Schijndelseweg in zijn woonplaats Boxtel proces-verbaal opgemaakt tegen een 23 jarige automobilist Hij had te diep in het glaasje gekeken.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Schijndel

Een 66-jarige inwoner van Schijndel fietste woensdagavond, onder invloed van alcoholhoudende drank zijnde, over de Boschweg in zijn woonplaats. Dat kwam de man op een geldboete te staan 75 euro.

BEDRIJFSINBRAAK, Sint Oedenrode

Woensdagavond is er ingebroken in een loods aan een bedrijventerrein aan de Schijndelseweg in Sint Oedenrode. Uit de loods worden een vierwielige aanhangwagen en een oranje minitractor van het merk KOBOTA vermist.

SNELHEIDSCONTROLE 30 KILOMETER ZONE, Esch

Vandaag is er een snelheidscontrole gehouden op de Haarenseweg in Esch, waar een maximum snelheid is vastgesteld van 30 kilometer per uur. De controle duurde van 09.30 uur tot 11.30 uur. In die tijd zijn 205 voertuigen gecontroleerd. Daarvan waren er 66 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg