Politie Zeeland



W-2023-2003 WONINGINBRAAK

Tussen woensdag 07.15 en donderdag 07.15 uur werd ingebroken in een woning in de Van Hallstraat in Vlissingen.
De toegang werd geforceerd en er werd een fiets en beeldapparatuur met een gezamenlijke waarde van enkele honderden euro's weggenomen.


O-2024-2003 AUTO RIJDT TUIN IN

Donderdag om 13.30 uur reed op de Drieweg in Nisse een 87-jarige automobilist uit de gemeente Borsele met zijn voertuig een tuin in.
De man reed over de Drieweg komende uit de richting van de Schoorkenszandweg en de Kruiningpolderweg en verloor de macht over zijn stuur. Hij reed een tuin in en kwam daar in botsing met enkele bomen en een brievenbus. Zowel zijn voertuig als de bomen en de brievenbus raakten beschadigd.


W-2025-2003 WINKELDIEFSTAL

Op het Stationsplein in Vlissingen werd donderdag om 19.53 uur een 29-jarige man aan- gehouden (woonplaats onbekend) voor diefstal van een zak chips uit de shop in de stationshal.
Tegen het personeel van het NS station dat de man daarover aansprak, sloeg hij dreigende taal uit.


W-2026-2003 BRAND IN KRAAN

Op de Ampereweg in Middelburg brak donderdag om 18.10 uur brand uit in een kraan.
De bestuurder had de kraan net geparkeerd toen deze door onbekende oorzaak in brand vloog. Door de brandweer werd de brand geblust.

O-2027-2003 EENZIJDIG ONGEVAL OP DE A58
Donderdag om 17.15 uur vond op de Noordbaan van de A58, ter hoogte van de afslag Rilland, een eenzijdig ongeval plaats waarbij de 36-jarige bestuurster gewond raakte.
Zij reed over de A58 in de richting van Goes en raakte de macht over haar stuur kwijt. Hierdoor kwam zij in de middenberm terecht. Door het tegensturen slipte de auto en sloeg over de kop. Eerst werd de afslag afgezet, maar later i.v.m. het landen van een opgeroepen traumaheli uit Brugge werd de A58 enige tijd geheel afgesloten. De vrouw, die ernstig gewond raakte (aard van de verwondingen = onbekend) werd niet per heli maar per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen overgebracht. De auto werd geheel vernield.

W-2028-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG
Op de Kanaalweg in Middelburg vond donderdag om 14.30 uur een aanrijding plaats.
Een 41-jarige bestuurder van een vrachtauto, afkomstig uit Roosendaal stond met zijn voertuig, in de richting van het station, stil op de Kanaalweg. Toen hij achteruit reed had hij geen erg in een 17-jarige inwoonster van Arnemuiden, die met haar scooter achter het voertuig stond. De scooter raakte beschadigd.