Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 27-03-2003 3e persbericht van 27 maart 2003

Eindhoven: Drugsdealer aangehouden
Donderdagmiddag rond 14.15 uur is op Neckerspoel een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Surveillerende politieagenten betrapten de man op heterdaad toen hij aan een vrouw een bolletje cocaïne verkocht. De man is aangehouden en ingesloten. Het bolletje cocaïne is bij de vrouw inbeslaggenomen.

Eindhoven: Pizzakoerier beroofd
Donderdagavond rond 20.00 uur is op de Schoolstraat een 19-jarige pizzakoerier uit Eindhoven beroofd van zijn portemonnee. De koerier had een bestelling afgeleverd. Toen hij in de richting van de Boschdijk reed werd hem de weg versperd door drie mannen. Een van hen bedreigde het slachtoffer met een mes en eiste dat hij zijn geld afgaf. Onder de dreiging van het mes gaf het slachtoffer zijn portemonnee met enkele tientallen euros af.

Mariahout: Inbraak in landbouwschuur
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een landbouwschuur aan de Rooijseweg in Mariahout. Een schuifdeur werd uit de rails getild en de daders gingen aan de haal met twee grasmaaiers.

Waalre: Sieraden gestolen
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Fuchsialaan in Waalre. De dader heeft vermoedelijke via de brievenbus de voordeur open gekregen. Binnen werd een sieradenkistje met inhoud meegenomen. Het sieradenkistje werd later op de morgen door een buurtbewoner teruggevonden. In het sieradenkistje zaten ondermeer een gouden halskettingen, gouden oorbellen, een gouden horloge en enkele gouden ringen.

Maarheeze / Heeze: Autogordelcontrole
De politie heeft donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur verkeerscontroles uitgevoerd op de Stationsstraat in Maarheeze en op de Geldropseweg in Heeze. In Maarheeze werden zeven automobilisten en in Heeze twee automobilisten bekeurd die geen autogordel droegen.

Deurne: Snelheidscontroles
Donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur is op de Milhezerweg in Deurne een snelheidscontrole gehouden. De politie bekeurde 100 bestuurder die te hard reden. De snelste reed 73 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur werd een snelheidscontrole gehouden op het Loon in Deurne. Er zijn 36 bestuurders bekeurd. De snelste reed 113 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Gerwen: Diefstal auto
Donderdag tussen 7.30 en 16.00 uur is op de Kerkakkers in Gerwen een witte Opel Kadett met het kenteken ZG-40-DB gestolen.

Geldrop: Verkeersongeval
Een 21-jarige motorrijder uit Eindhoven is donderdagavond rond 19.25 uur gewond geraakt toen hij op de Nuenenseweg de controle over zijn motor verloor. De man reed over het fietspad van de Nuenenseweg. Vermoedelijke door te hoge snelheid verloor hij de macht over het stuur en botste tegen een verkeersheuvel. Het slachtoffer is met hoofdletsel naar het St Anna ziekenhuis gebracht.