Gemeente Bolsward


Himmeldei eind maart

Voor het eerst sinds een aantal jaren wordt er weer een Milieuhimmelactie gehouden in onze stad en wel op 28 en 29 maart 2003. De actie is een gezamenlijke initiatief van Scouting Bolsward, Het Marne College, de gemeente Bolsward en de Miljeu Wurkgroep Boalsert.

De activiteiten op 28 maart op het Marne College richten zich, naast het opruimen van zwerfafval, vooral op het voorkomen ervan. In de lessen op het Marne College zal hieraan dan ook de nodige aandacht worden gegeven.
Verder staat er een schoonmaakactie, o.a. rondom school, op het programma.
Voor een aantal leerlingen bestaat er daarnaast de mogelijkheid om binnenkort een excursie naar Afvalverwerkingbedrijf De Wierde te maken.
Later in het jaar krijgt de actie op het Marne College mogelijk een vervolg.

Op zaterdag 29 maart wordt er gezamenlijk door Scouting Bolsward, de gemeente Bolsward, leden van de Miljeu Wurkgroep en vrijwilligers een grote schoonmaakactie gehouden in en vooral rond onze stad. Graag nodigen wij u uit om als vrijwilliger deel te nemen aan de "Himmelactie" in en rondom Bolsward.

De actie begint op 29 maart om 9.30 uur bij het clubgebouw van Scouting Bolsward aan de Thomasstraat (IJsbaanterrein) te Bolsward en zal duren tot ongeveer twaalf uur.
Het benodigde materiaal ontvangt u ter plekke, terwijl ook de groepsindeling daar plaatsvindt.
Omdat de actieplaatsen niet allemaal in de buurt liggen, aan u het verzoek om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Graag rekenen wij op u om deze actie tot een succes te maken.