Wolters Kluwer NV

PERSBERICHT

Wolters Kluwer
28 maart 2003

Wolters Kluwer vormt Executive Committee

1. Executive Committee bestaat uit Raad van Bestuur en CEO's van de clusters 2. Kortere rapporteringslijnen resulteren in verdere verbetering van operationele aansturing 3. CEO's van de clusters rapporteren rechtstreeks aan de voorzitter van de Raad van Bestuur

Vanaf mei 2003 zullen de CEO's van de vier grootste clusters, Legal, Tax & Business Europe en North America, Health en Education, tezamen met de leden van de Raad van Bestuur en de Corporate Senior Vice-Presidents, het Executive Committee vormen. Het Executive Committee dient als klankbord van de Raad van Bestuur.

Ook vanaf mei 2003 rapporteren de Chief Executive Officers van de vier grootste clusters niet meer aan individuele leden van de Raad van Bestuur maar rechtstreeks aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Door deze kortere rapporteringslijnen wordt verdere verbetering van de operationele aansturing bereikt.

De Raad van Bestuur bestaat thans uit vier leden, Rob Pieterse (voorzitter), Nancy McKinstry (inkomend voorzitter), Jean-Marc Detailleur en Hugh Yarrington. Zoals aangekondigd op 11 maart j.l, zal Boudewijn Beerkens na goedkeuring van Vergadering van Aandeelhouders toetreden tot de Raad van Bestuur. Na de terugtreding volgens schema van Rob Pieterse op 1 september a.s. en van Hugh Yarrington eind 2004, zal de Raad van Bestuur per 2005 bestaan uit drie leden.




Wolters Kluwer NV