PLANET MEDIA GROUP

Hattrick voor Planet Internet

PC Consument Award voor beste breedbandprovider, hoogste snelheid en beste service

Amersfoort, 28 maart 2003 Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de PC Consument Awards, ontving Planet Internet drie onderscheidingen. De lezers van het computermagazine verkozen Planet Internet tot beste breedbandprovider en beste provider op het gebied van snelheid en service. Sinds 1997 heeft Planet Internet bij de uitreiking van de PC Consument Awards ieder jaar één of meerdere prijzen ontvangen. Recentelijk ontving Planet Internet van Reader s Digest, voor de derde keer op rij, de titel meest betrouwbare merk in de Nederlandse internetmarkt.

De PC Consument Award is een publieksprijs die jaarlijks door het maandblad PC Consument wordt uitgereikt. De verkiezing bestaat uit een telefonische enquête onder 800 abonnees. Zij kunnen uit een door de redactie samengestelde lijst, hun stem uitbrengen voor de nominaties. Uiteindelijk worden binnen elke categorie drie genomineerden gekozen, waarvan degene met de meeste stemmen de PC Consument Award wint.

Over Planet Internet
Planet Internet is een van de grootste internetaanbieders in Nederland. Planet Internet is onderdeel van de Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), waar ook internetaanbieder Het Net onder valt.