Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Den Haag, 28 maart 2002

Al is het lente, de website Write2me.nl is een 'sneeuwbal-actie' begonnen tegen de oorlog in Irak. Het is niet de bedoeling dat Bush of Saddam worden bekogeld met sneeuw, maar met woorden. Op de website kan sinds vandaag eenieder zijn of haar mening geven over de oorlog, die direct wordt gepubliceerd. Na enkele weken zal Write2me.nl alle berichten aanbieden aan de huidige en toekomstige coalitiepartners van de Nederlandse regering.

Sneeuwbaleffect
Het sneeuwbaleffect van de actie bestaat eruit dat alle bezoekers worden opgeroepen ook een eigen actiesite beginnen op Write2me.nl. Ze doen dit in de vorm van een gastenboek, want dat is de eigenlijke functie van Write2me. Het is de bedoeling dat die 'cyberactievoerders' in spé hun vrienden en kennissen uitnodigen hun mening te geven op die actiesite. En die mensen moeten op hun beurt ook weer een actiesite beginnen. Et cetera. Laat de sneeuwbal rollen en groter worden!

http://www.write2me.nl

Write2me.nl heeft eerder zeer goed bezochte gastenboeken gecreëerd ter gelegenheid van het overlijden van Pim Fortuyn en Prins Claus http://pimfortuyn.write2me.nl/ (2150 bijdragen)
http://prinsclaus.write2me.nl/ (917 bijdragen)

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht