Ingezonden persbericht

StampingArt, een Nederlandstalig hobbytijdschrift voor en door stempelliefhebbers

Zutphen, 28 maart 2003 - Sinds de winter van 2002 brengt Uitgeverij Buds en Nuts Media B.V. vier keer per jaar een Nederlandstalig hobbytijdschrift uit voor beginnende en gevorderde stempelliefhebbers. Stempelliefhebbers? Juist, dat vraagt inderdaad om enige uitleg.

Stempelen is een hobby die de laatste jaren in Nederland een vlucht heeft genomen. Aan de hand van stempels en technieken worden op hobby-, maar ook op professioneel niveau, wenskaarten, scrapbooks, doosjes en dergelijke gecreëerd en bestempeld. Tot nu toe kwamen ideeën, informatie en technieken via tijdschriften en het internet uit de Verenigde Staten, waar stempelen een uit de hand gelopen business is. StampingArt is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat volledig op stempelen gericht is.

StampingArt is dat tijdschrift geworden dat het graag zijn wil: een blad waarin stempelen tot kunst verheven wordt. Het blad geeft in woord en beeld weer wat zich allemaal afspeelt op stempelgebied: de laatste technieken, nieuwtjes, trends, uitdagingen, workshopdata, events, werk van inzenders, en onder andere werk en uitleg van professionals. StampingArt is zowel gericht op de beginnende stempelliefhebber, als op de gevorderde. Voor de beginners wordt alles stap voor stap uitgelegd, uitleg gegeven over materialen en werkwijzen. Voor de gevorderde stempelliefhebber worden er nieuwe ideeën aan de hand gedaan en zijn er professionele tips en adviezen in het blad verwerkt. Elk blad bevat meer dan 90 voorbeelden. StampingArt is een naslagwerk, een magazine dat je in je boekenkast kunt zetten en waar je keer op keer mee aan de slag kunt.

StampingArt wordt gemaakt vóór, maar vooral ook dóór stempelliefhebbers. De lezers hebben een groot aandeel in het blad met ingezonden werk in rubrieken als:

§ De uitdaging - een mogelijkheid tot het publiceren van eigen creaties;

§ Klaar in 10, 9, 8,... - een beschrijving van werkwijzen van projecten die in tien minuten te vervaardigen zijn;

§ De lezers aan het woord - een mogelijkheid voor lezers om commentaar te geven op hun blad.

StampingArt, ook online

De lancering van StampingArt ging vergezeld van de opening van een eigen website. Op www.stampingart.nl is te bekijken wat StampingArt inhoudt: de verkooppunten, waar stempels te koop zijn, hoe je kunt adverteren in StampingArt en waar je je kunt opgeven voor een abonnement.

Over Buds & Nuts Media B.V.

Uitgeverij Buds & Nuts Media B.V. is in 1997 opgericht en is gevestigd in het Gelderse Zutphen. Buds & Nuts Media produceert kwaliteitsmagazines, bundels, reprints, online publicaties en e-magazines, onder andere gericht op het professionele gebruik van computer servers.

Meer informatie over Uitgeverij Buds & Nuts Media B.V. kunt u vinden op onze website: www.budsennuts.nl.

Noot voor de redactie,