Ingezonden persbericht


HP all-in-ones 45 dagen op proef

Amstelveen, 28 maart 2003 - HP start een unieke voorjaarsactie rond de HP all-in-one-producten. Consumenten kunnen zonder financieel risico 45 dagen lang printen, faxen, scannen en kopiëren. In die tijd kunnen ze besluiten om de all-in-one te behouden, om te ruilen voor een ander type of hun geld terug te ontvangen.

De actie loopt van 15 maart tot en met 31 mei 2003. Wie in deze periode een HP all-in-one aanschaft, kan aan deze actie meedoen door zich binnen zeven dagen online te laten registreren (www.hp.nl/45dagen) of telefonisch (0900 202 0541) aan te melden. De uiterste datum voor registratie is 8 juni 2003. Vervolgens kan de gebruiker gedurende 45 dagen uitproberen of de HP all-in-one hem inderdaad de ideale oplossing biedt.

Wie niet tevreden is over de mogelijkheden van de gekochte HP all-in-one kan dit via de website of telefoon doorgeven. HP haalt de all-in-one kosteloos thuis op en stort het geld terug. Desgewenst kan men vervolgens een andere all-in-one aanschaffen.

De actie geldt voor veertien verschillende HP all-in-ones. Een overzicht van de actiemodellen, de actievoorwaarden en aanvullende informatie over deze actie zijn te vinden op de genoemde website of zijn op te vragen via het genoemde telefoonnummer.

Informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

Contactpersonen voor de redactie:
(