Persberichten - 28/03/2003

Remi Claeys Aluminium : persbericht

De Raad van Bestuur van Remi Claeys Aluminium werd gisterennamiddag 27 maart 2003 ervan op de hoogte gebracht, door de hoofdaandeelhouder Aluclaeys Finance NV, dat door deze laatste onderhandelingen worden gevoerd met een partij omtrent de verkoop van haar participatie in Remi Claeys Aluminium.
Aangezien deze gesprekken nog volop aan de gang zijn, kan op dit ogenblik nog geen toelichting gegeven worden omtrent de prijs en het eventuele resultaat van deze gesprekken. Er wordt naar gestreefd om volgende week woensdag, 2 april, meer informatie te verstrekken.

Remi Claeys Aluminium is beursgenoteerd en is één van de grootste onafhankelijke producenten van aluminium halffabrikaten in Europa met vestigingen in verschillende landen. Binnen de Remi Claeys Aluminium Groep zijn circa 1120 mensen actief in 3 domeinen : Alutubes (productie van geaste buizen in aluminium), Extrusie (productie van aluminiumprofielen) en Remi Claeys System (ontwikkeling en commercialisering van aluminiumsystemen voor bouwtoepassingen)

Bron: Remi Claeys Aluminium Provider: Euronext Brussels