Politie Hollands Midden
Datum: 28 maart 2003

(

Verkeersongeval Leiderdorp
Op vrijdag 28 maart even na 08.30 uur vond een aanrijding plaats op de kruising Muzenlaan/Heinsiuslaan. Een 39-jarige automobilist uit Leiderdorp reed over de Muzenlaan in de richting van de Heinsiuslaan. Bij de kruising wilde hij linksaf slaan maar zag vermoedelijk de van links komende 45-jarige fietster uit zijn woonplaats over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De fietster liep blauwe plekken en schaafwonden op.

Eenzijdig verkeersongeval Leiden
Een 31-jarige bromfietser uit Leiden is op vrijdag 28 maart omstreeks 13.15 uur tegen een geparkeerde auto gereden. De bromfietser reed over de Ter Haarkade in de richting van de Haagweg. Ter hoogte van de bocht verloor de bestuurder de controle over het stuur en reed tegen de achterkant van een geparkeerde auto aan. De Leidenaar liep letsel op aan een hand, zijn hoofd en de nek. Hij werd per ambulance overgebracht naar het LUMC.

Bedrijfsinbraak Gouderak
In een bedrijf aan het Middelblok is in de nacht van vrijdag 28 maart ingebroken. Men was het pand binnengekomen door inklimming en het openwrikken van een raam. Uit een kantoorruimte werd een kluis met een geldbedrag weggenomen.

Verkeersongeval Gouda
Een 43-jarige fietser uit Bodegraven is op vrijdag 28 maart even voor 08.30 uur op het Van Hogendorpplein tegen een opengaande autoportier gereden. Een 33-jarige automobilist uit Reeuwijk zag de fietser niet aankomen en deed zijn autodeur open op het moment dat de fietser voorbij reed. De fietser reed tegen de deur en kwam ten val. De fietser werd met onder andere pijn in de borst overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.





Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --