Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-03-2003 Persberichten District Aa & Dommel

TWEE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL/HELING FIETSEN, Berlicum

De politie district Aa & Dommel heeft donderdagmiddag in een woning aan de Dissel in Berlicum de 30-jarige bewoner en zijn 19-jarige vriendin aangehouden voor heling/diefstal van een paar fietsen. Getuigen hadden gezien dat kort daarvoor uit een schuur aan de Sassenheimseweg in Berlicum twee fietsen werden ontvreemd en bij het pand aan de Dissel naarbinnen waren gebracht. Zij waarschuwden de politie. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de woning een gestolen mountainbike t.w.v. EUR1000,= aan. De tweede fiets werd niet aangetroffen. Verder werden er in de woning twee buisje met witte poeder, vermoedelijk cocaïne, aangetroffen. De goederen zijn inbeslaggenomen en de verdachten zijn inmiddels inverzekeringgesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED, Liempde

Van donderdag op vrijdag is heeft een 50-jarige automobilist uit Liempde op de Vlasspreistraat in Zijn woonplaats een boete van EUR 190,= gekregen voor het rijden onder invloed van alcohol. Daarnaast kreeg hij een rijverbod.

FIETSERS HAKEN MET STUREN IN ELKAAR, Vught

Donderdagmiddag zijn op de fietspad van de Lunettenlaan in Vught de sturen van twee fietsers (47-jarige Bosschenaar en 45-jarige inwoner uit Drunen) bij een inhaalmanoeuvre per ongeluk in elkaar geraakt. Beide fietsers kwamen hierdoor ten val. De Bosschenaar liep daarbij schaafwonden aan gezicht en handen op en is voor nader onderzoek overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

AANGEREDEN BIJ WIEL VERWISSELEN, Vught

Vrijdagmorgen is een Boxtelse taxichauffeuse (leeftijd niet bekend) op de rijksweg A2 in Vught aangereden toen zij een lekke band stond te verwisselen. De vrouw stond vermoedelijk gedeeltelijk op de rijbaan en werd aangereden door een 54-jarige vrachtwagenchauffeur uit Nuland. Laatstgenoemde is met hartklachten overgebracht naar het Carolusziekenhuis, de vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.

SNELHEIDSCONTROLE, Boxtel

Vrijdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Oirschotseweg in Boxtel vierenzestig automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/h waar 80 km/h was toegestaan.