Ingezonden persbericht

Hessel concert in de Heineken Music Hall

AMSTERDAM, 20021030 -- Hessel, zanger en café-eigenaar van "De Groene Weide" op Terschelling, gaat voor de zesde keer een concert aan de vaste wal geven. Op 28 en 29 maart 2003 treedt hij met zijn band op in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Terschelling oktober 2002,

Velen kennen Hessel van zijn café "De Groene Weide" in Hoorn, waar hij jaarlijks zo'n 300 optredens verzorgd. Hessels filosofie: Als ze mij willen horen en zien dan moeten ze naar het eiland komen. Maar na enige tijd begint het toch weer te kriebelen om ergens in Nederland een concert te geven. Met het aankomend zesde grote concert kiest Hessel deze keer weer voor een nieuwe locatie: de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Nadat hij eerder, in de Trije Franeker (1989), Ahoy Rotterdam (1991), Thialf Heerenveen (1992) en twee jaar later in Vrederburg te Utrecht (1994) in uitverkochte concerten de Terschellinger sfeer wist over te brengen naar de vaste wal, belooft het concert op 28 & 29 maart 2003 in de Heineken Music Hall wederom een Terschelling-spektakel te worden. De jaargetijden en het weer op het eiland zullen "live" in de Heineken Music Hall te horen, zien en voelen zijn.

Voor het concert van Hessel in de Heineken Music Hall te Amsterdam is de kaartverkoop via internetsite: www.hessel.nl van start gegaan.