Ingezonden persbericht

PERSBERICHT. Amsterdam, 10 maart 2003

EXHALE wordt EXPOSE

Vrijdag 28 maart, Melkweg - Amsterdam
Met FUNKY INTEGRATION (1999), introduceerde T-Time Productions (TTP) de toen nieuwe muziekstijl 2-step in de urban scene. Vier zalen van de AMP werden gevuld door hiphop, R&B, drum n bass, soul en 2-step/UK Grage. Sindsdien heeft TTP met EXHALE feesten diverse Engelse DJ s en producers zoals Artful Dodger, Zed Bias en Femme Fatale geïntroduceerd in het Amsterdamse nachtleven. Op 28 maart gaan we terug naar onze wortels, onze sterke, unieke sound creëren we door het te mixen met meer urban stijlen zoals hiphop, ragga en soul. Nog altijd kiezen wij voor het boeken van exclusieve engelse DJ s en acts, maar ook maken we plaats voor jong en/of nieuw talent op ons podium. Live on the Low
Live on the Low is een tweewekelijkse hiphopshow die normaliter in de Winston Kingdom plaatsvindt. Op het podium vind je het hiphoptalent van de toekomst. Op 28 maart is Live on the Low onderdeel van Expose. Diverse acts zullen optreden met host-band Dice.

Expose

Vanaf 23:00 start de bekende hiphop en ragga DJ Precise (Soundclash, Wax), later gevolgd door DJ Carlito. Carlito begon in de Amsterdamse garage scene, maar werd vooral bekend door zijn optredens met grote UK Garage artiesten zoals Craig David en Zed Bias. Ook stond hij met een variatie van 2-step en breakbeats op grote festivals zoals Dance Valley en Lowlands.

Dee-Kline

Als afsluiter presenteren wij de engelse producer/DJ Dee Kline, met Miss Donna Dee en MC Hyperactive. Allereerst geïnspireerd door funk en electro, rolde hij al snel in de jungle scene. Nadat hij van zijn debuut Don t Smoke meer dan 15.000 promo s verkocht begon hij In 1999 Rat Records waarop hij van dezelfde track nog eens 150.000 verkocht via de distributie van Warner Music. Zijn eerste single voor het label Botchit & Scarper wordt in maart/april uitgebracht. Hij werd bekend als 2-step DJ maar besloot dat deze pure stijl niets voor hem was en ging verder met breakbeat. Hij draait veel onbekende tracks tussen het scratchen door. Dat werkt goed, want sindsdien staat hij op de belangrijkste Engelse festivals en tourde hij o.a. door Amerika en Australië.

EXPOSE
Vrijdag 28 maart 2003
Melkweg Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur / Entree tot 23.00 uur: ¬ 12,50 ex. lidm. LET OP! Entrée na 23.00 uur ¬ 18,- ex lidm. VVK Expose: ¬ 16,- ex lidm. VVK: o.a. Melkweg, AUB Uitburo, www.ticketservice.nl, Postkantoren, Triple Vision (Rotterdam). Meer vvk adressen: www.melkweg.nl
Info: www.exhale-party.com / info@exhale-party.com


-----

TINEKE TIMMERMAN / T-TIME PRODUCTIONS
PH: +316-481 927 93 / WB: www.exhale-party.com

SCHEDULE:

MON, TUE -> 12 18 hrs -> La Pachanga Productions, +31 (0)20 489 78 85 THU ->14 04 hrs -> Melkweg, +31 (0)20 531 81 81
FRI: Only messages