Stadsdeel Zeeburg

Asfalteren C. van Eesterenlaan

Op vrijdag 28 maart laat stadsdeel Zeeburg de nieuwe westelijke rijbaan van de C. van Eesterenlaan tussen de Oostelijke Handelskade en de Borneolaan asfalteren. Tussen 7.00 en 16.00 uur zijn de C.J.K. van Aalststraat en de D.L. Hudigstraat gelegen in de Rietlanden tijdelijk niet bereikbaar.

De gehele westkant van de C. van Eesterenlaan wordt tijdens het asfalteren afgesloten. Dit is nodig om de werkzaamheden tot één dag te beperken en de kwaliteit van het werk te garanderen. De doorsteken naar de C.J.K. van Aalststraat en de D.L. Hudigstraat zijn tijdelijk afgesloten. Helaas is het tussen 7.00 en 16.00 uur niet mogelijk uw straat in of uit te rijden. Wij realiseren ons dat de werkzaamheden enige hinder met zich meebrengen. Wij gaan er vooralsnog vanuit dat de weersomstandigheden van dien aard zijn dat de bovenstaande planning kan worden aangehouden.

Parkeren
Bezitters van een parkeervergunning kunnen hun auto elders in het parkeervergunninggebied parkeren. Bezitters van een parkeerplek in de parkeergarage in de C.J.K. van Aalststraat kunnen van het stadsdeel een tijdelijke parkeervergunning ontvangen. Hiermee kunt u zonder een parkeerticket te kopen uw auto op vrijdag 28 maart elders in het vergunninggebied parkeren.

Informatie
Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter de heer P. Abbink van het Ingenieursbureau Amsterdam, tel. 06 24 25 31 24. Heeft u vragen over de inrichting van uw woonomgeving, dan kunt u bellen met stadsdeel Zeeburg, tel. (020) 60 80 711.

Voor meer informatie over de metamorfose van de C. van Eesterenlaan klik hier.