Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 25 februari 2003

Op vrijdag 29 maart zal voor de vijfde maal een CONTEX avond plaatsvinden in het Korzo theater. De CONTEX concertreeksen staan in het teken van het muzikale experiment. Deze editie wordt verzorgd in samenwerking met Worm, de meest toonaangevende organisatie uit Rotterdam op het gebied van experimentele muziek. De Worm Dj's zullen met een gepaste platenkeuze voor de nodige muzikale omlijsting van de avond zorgen. De volgende acts zijn reeds bevestigd:
Copacod, voorheen Murderville Soundmachine, bewees zich met een spraakmakende demo cd als een nieuwe Nederlandse hoop. Licht gekneusde beats die uit de speakers klauteren zoals Houdini uit een brandkast. Recentere Aphex Twin is een referentie. Over de volgende act Dionysus in de vorm van de jonge Rotterdamse gebroken beatkunstenaar is slechts weinig bekend. De kwaliteit van zijn tracks die ons ter ore zijn gekomen zijn er niet minder om. De bezoeker kan nog meer visuele en sonische verassingen verwachten. Kijk voor de meest actuele programmering op: www.korzo.nl of www.wormweb.nl

CONTEX V begint om 21:30 uur en sluit af om 01:00 uur. De entree is 5 Euro.

De CONTEX serie wordt georganiseerd door Jan Borchers, Paul Klaui, KORZO en het Haags Pop Centrum en financieel ondersteund door de gemeente Den Haag, culturele projecten.

Voor meer info: HPC 070-3973909: Martijn Verlinden (programmeur), KORZO 070-3637540 (Klaus Kuiper).

CONTEX
HPC ISM KORZO
Postbus 53400 2505 AK Den Haag Tel: 070-397 39 09
www.korzo.nl popcentrum@hetnet.nl


---- --