Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-03-03

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 29 maart
Radio 2 ­ 16.00 uur

Paul carrack live in tros muziekcafÉ

Zaterdagmiddag 29 maart presenteert Hadassah de Boer een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In het twee uur durende live-programma ontvangt ze diverse muzikale gasten waaronder Paul Carrack en Gerard van Maasakkers.

Van de Britse zanger Paul Carrack verschijnt binnenkort een gloednieuw album. Zijn huidige single 'Where did I go wrong' is inmiddels veel te horen op de radio, maar ook zijn oudere werk wordt nog vaak gedraaid. Carrack speelde bij een groot aantal bands, zoals Squeeze en Mike & the Mechanics.

Deze week eveneens een optreden van de Nederlandse chansonnier Gerard van Maasakkers, die met zijn tiende album 'Vol dagen' een prachtige cd heeft afgeleverd. Die liedjes brengt hij ten gehore tijdens zijn theaterconcerten samen met zijn begeleidingsband 'Vaste mannen' en een aantal hiervan dus ook a.s. zaterdag live in TROS MUZIEKCAFÉ.

De sportgast dit keer is freestyle snowboarder Luc van Ommen. Hij schuift zaterdagmiddag aan om Hadassah te vertellen hoe het met zijn blessure gaat die hij begin dit jaar opliep. Tevens vertelt hij wat zijn verdere plannen zijn en wat zijn favoriete plaat is.

Naast muziek en sport geeft Hadassah ook een leuke uittip voor de zondag.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.trosradio2.nl