Ingezonden persbericht


Maart 2003

Klassiek duo in Buren

Zaterdag 29 maart 2003 - 20.00 uur

Op zaterdag 29 maart klinkt in Buren echte kamermuziek met een klassieke combinatie: harp en dwarsfluit. Het duo bestaat uit Merel Naomi Brouwer (harp) en Annelies den Outer (fluit). De musici hebben een programma samengesteld met Franse muziek die de luisteraar ongetwijfeld zal herkennen, maar ook werken van Bach, Nederlandse componisten waaronder Andriessen en Escher, en de veelzijdige Persichetti.

Het duo fluit-harp is een veel voorkomende combinatie. Daardoor zijn er verschillende werken van uiteenlopende componisten. Het concert op 29 maart biedt een uitstekende mogelijkheid om dit afwisselende aanbod te beluisteren. Uiteraard zullen de musici het programma toelichten; de ervaring is dat daardoor de muziek voor het publiek nog meer gaat leven. Ook over de instrumenten zullen zij iets vertellen.
Voorafgaand aan het concert is koffie en thee verkrijgbaar in de kerk. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kunt u kopen voor aanvang in de kerk of bij het VVV, Herenstraat 18 in Buren. Het concert wordt georganiseerd door de stichting Muziek in Buren.


-o-