Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 29-03-2003 Persberichten District Den Bosch

STOMDRONKEN MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Vrijdagavond heeft de politie een 38-jarige stomdronken man aangehouden in zijn woning in de wijk De Hambaken in `s-Hertogenbosch. De man gedroeg zich op een verjaardagsfeestje van de zoon des huizes zeer agressief en ging op de vuist met een bezoeker. Toen zijn 16-jarige zoon tussenbeide kwam, bedreigde hij hem verbaal. De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden en ingesloten.

VLIJMENAAR AANGEHOUDEN OP GESTOLEN BROMFIETS, Vlijmen

Vrijdagmiddag is een 15-jarige Vlijmenaar op de Mommersteeg in zijn woonplaats aangehouden toen hij op een gestolen bromfiets reed. De bromfiets t.w.v. EUR 3500,= werd donderdag jl. vanaf de Dreeslaan in Vlijmen ontvreemd. Een man zag de jongen met de gestolen bromfiets van zijn dochter rijden en waarschuwde de politie. De Vlijmenaar is daarop aangehouden en in het belang van het onderzoek inverzekeringgesteld. De politie verwacht in deze zaak nog meer aanhoudingen te doen.

AANRANDER AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Van vrijdag op zaterdag is op Snellestraat in `s-Hertogenbosch een 21-jarige inwoner uit Esch aangehouden voor aanranding van een 42-jarige Bossche. De vrouw stond met een auto stil op de Torenstraat in `s-Hertogenbosch toen de verdachte het portier opentrok en haar onzedelijk betastte en probeerde te kussen. De vrouw wist de man uit de auto te duwen en kon wegrijden. Aan de hand van het signalement kon de verdachte korte tijd later op de Snellestraat worden aangehouden. Hij is ingesloten.

VERDACHTE TASJESROOF AANGEHOUDEN, Nieuwkuijk

Van vrijdag op zaterdag is bij een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk een 16-jarige inwoner uit `s-Hertogenbosch aangehouden voor betrokkenheid van diefstal van een tasje van een 17-jarige Vlijmense. De jongen wordt ervan verdacht samen met een handlanger het tasje met inhoud in de uitgaansgelegenheid bij het meisje te hebben weggenomen. Hij kon worden aangehouden door portiers en is overgedragen aan de politie. De tweede verdachte wist te ontkomen. De verdachte is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN VOOR BALDADIGHEID, `s-Hertogenbosch

Van vrijdag op zaterdag is op de Vughterstraat in `s-Hertogenbosch een 22-jarige inwoner uit Esch aangehouden voor baldadigheid. De man zou zich in- en voor diverse horecagelegenheden in het centrum hebben misdragen en was behoorlijk onder invloed van alcohol. Hij is ingesloten.