Ingezonden persbericht

VLOOIEN IN TILBURG.

Regio - Snuffelen zit ons allen in het bloed. Snuffel- en Vlooienmarkten horen bij onze maatschappij en zijn niet meer weg te denken. Op zondag 30 maart a.s. is er een gigantische LENTE - VLOOIENMARKT in de Stadssporthal, naast het Willem II stadion, te Tilburg.

Organisator Van Aerle verwacht vele duizenden bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze zeer populaire halfjaarlijkse vlooienmarkt.

Met de Lente in aantocht gaan maar al te graag een aantal mensen hun overbodige en oude spulletjes op deze markt van de hand. Deze particulieren hebben hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn. Wat er allemaal tevoorschijn komt, is nou net datgene waarvoor de vroege vogels al om 10.00 uur 's morgens voor de deuren staan te dringen. Ruim 250 standhouders bieden de meest uiteenlopende spullen aan.

Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het in het Sportcenter aantreffen en afdingen voor een lagere prijs is zeker toegestaan.

Veel belangstellenden kijken nu al reikhalzend uit, of er bij die bonte mengeling van spulletjes iets voor hun gading tussen zit. Soms slagen mensen er in om voor een paar Eurootjes DE gouden aankoop van hun leven te doen. Na het vele struinen op de markt is het even gezellig en lekker uitpuffen in het restaurant Het Koningshof.

Kom op zondag 30 maart as van 10.00 tot 17.00 uur snuffelen in de Stadssporthal te Tilburg, naast het Willem II Stadion, Goirleseweg 44,Postcode: 5026 PC.

Tel.: 013-5423888. De toegang bedraagt voor volwassenen Euro 2,50 Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is ook gratis.

Voor meer informatie ( en ander fotomateriaal ) kunt u contact opnemen met Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622 info@uitgaanskrant.nl

Zie ook : www.vlooienmarkten.nl