Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-03-2003 Persberichten District Aa & Dommel

TAXICHAUFFEUR KRIJGT KLAP VAN PASSAGIER, Schijndel

Van zaterdag op zondag is een 46-jarige inwoner uit Schijndel op de Crevekeur in zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling van een 48-jarige taxichauffeur. De verdachte kreeg meningsverschil met de taxichauffeur over een kwitantie. Hij sloeg daarop de taxichauffeur tegen zijn oor. De chauffeur stopte en waarschuwde de taxicentrale die de politie weer waarschuwde, De verdachte is daarop aangehouden en voor verhoor ingesloten.

MAN RIJDT ONDER INVLOED EN VEROORZAAKT ONGEVAL , Haaren

Van zaterdag op zondag is een 35-jarige Tilburger met zijn auto op de Groenstraat in Haaren uit de bocht gevlogen en op zijn kop in de sloot terecht gekomen. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en had geen geldig rijbewijs. Een inzittende van 23-jaar uit Tilburg is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

BRAND IN BOSPERCEEL, Helvoirt

Zaterdagmiddag is brand ontstaan in een bosperceel aan de Margrietweg in Helvoirt. De brandweer had het brandje snel onder controle. Er brandde een stuk van 400 vierkante meter bos af. Een getuige heeft kort na het uitbreken van de brand twee ca. twaalfjarige jongens zien weglopen. De politie onderzoekt de zaak.

MOUTAINBIKER GEWOND NA VAL, Schijndel

Zaterdagmiddag is een mountainbiker uit Veghel (leeftijd niet bekend) gewond geraakt toen hij in de bossen aan de Vlagheide in Schijndel met zijn pedaal achter een boomstronk haakte. Hij kwam ten val en is met nek-en schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELINGEN AAN AUTO, Boxtel

Zondagmorgen vroeg is een 17-jarige jongen uit Boxtel op de Albinonistraat in zijn woonplaats aangehouden voor vernieling van een auto. De jongen was afkomstig van een feestje in de straat en wordt ervan verdacht de spiegel van een geparkeerde auto te hebben vernield en over de auto te hebben gelopen. Hij is aangehouden en ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Vught

Van zaterdag op zondag is een 36-jarige horecaondernemer van een zaak aan de Peperstraat in Vught aangehouden nadat hij een 16-jarige Vughtenaar had mishandeld. De man was boos geworden omdat de jongen zich zou hebben misdragen en een peper- en zoutstel zou hebben ontvreemd. Hij gaf hem daarop een paar klappen. Volgens de jongen was dat niet waar. De verdachte is aangehouden en verhoord op het politiebureau.