Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 30-03-2003 2e persbericht van zondag 30 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Autos gestolen
Vanaf de Casellastraat is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto gestolen. Het gaat om een rode Opel Corsa (RJ-90-TV). Diezelfde nacht werd ook vanaf de Heliconstraat een auto ontvreemd. Het is een zwarte Suzuki Vitara (VS-53-PP).

Helmond: Kadett-jes gestolen
Zondagnacht tussen 00.00 en 7.00 uur werd vanaf de Jacob Jordaensstraat een rode Opel Kadett (YT-69-JJ) weggehaald. En tussen zaterdagavond 20.30 uur en zondagochtend 10.30 uur verdween vanaf de Cortenbachstraat een grijze Opel Kadett (ZV-44-SR). Ook vanaf de Hobbemalaan is zon wagen gestolen. Tussen zaterdagavond 18.30 uur en zondagmiddag 15.00 uur verdween daar een blauw model (ZD-71-XD).

Helmond: Gestolen auto uitgebrand
Een grijze Opel Kadett, die na zaterdagavond 19.00 uur is gestolen vanaf de Klaverhof, is zondagochtend uitgebrand teruggevonden. Rond 4.00 uur kwam de melding dat er brand was in de buurt van Sportpark De Braak. Toen de brandweer arriveerde, bleek het de personenauto te zijn die in vlammen was opgegaan. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

Best: Inbraak in bedrijf
Bij een inbraak in een bedrijf aan De Rijn is een nog onbekende hoeveelheid computerapparatuur weggehaald. De inbraakmelding was zondagochtend rond 8.15 uur. Een grote ruit van het pand was ingeslagen, waarna de spullen werden meegenomen.