Persberichten - 31/03/2003

CEO Accentis Hendrik de Jong

Merelbeke, 31 maart 2003. Mag. Ing. Hendrik de Jong is de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Accentis, de op de fixing markt genoteerde groep die gespecialiseerd is in projectontwikkeling, immobiliën en bouwmaterialen. Tegelijkertijd kondigt de familie Desimpel aan dat Christophe Desimpel zich in de toekomst zal concentreren op de familie-holding De Speyebeek, waar hij de rol van Aimé Desimpel overneemt als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Mag. Ing. Hendrik de Jong van HDT Company Turnaround management and Consultancy (www.turnaround.nl) is afgestudeerd als industrieel ingenieur en als magister bedrijfseconomie aan de universiteit van Wenen. Hij heeft een ruime internationale ervaring in turnaround management en heeft sinds 2001 voor Remi-Claeys de groep RC-System zeer succesvol van verlies naar winst gebracht.

Mag. Ing. Hendrik de Jong CEO ziet als eerste opdracht om korte termijn een volledig en diepgaand herstructureringsplan uit te werken en met de Raad van Bestuur van Accentis af te stemmen en te realiseren.

Bron: Accentis
Provider: Euronext Brussels