Gemeente 's-Hertogenbosch

27-03-2003

Een nieuw Stadskantoor

Vorige week heeft u in deze krant op twee speciale pagina's alles kunnen lezen over het nieuwe Stadskantoor. Hebt u deze publicatie gemist? Alle informatie is ook terug te vinden op www.s-hertogenbosch.nl. Bovendien staat deze informatie op flyers die verkrijgbaar zijn bij de gemeentelijke balies.

Interne verhuizing op maandag 31 maart 2003
Op maandag 31 maart aanstaande vindt er een interne verhuizing bij de gemeente plaats. Een aantal afdelingen en publieksbalies verhuizen die dag naar het nieuwe Stadskantoor aan de Wolvenhoek 1. In verband hiermee zijn de afdelingen en de publieksbalies die gaan verhuizen op 31 maart gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar. Vanaf dinsdag 1 april is het nieuwe Stadskantoor geopend voor het publiek.

Inzage bouwvergunningen en gewijzigde openingstijd Burgerzaken in Rosmalen
In verband met de verhuizing is het van dinsdag 25 maart tot en met maandag 31 maart 2003 helaas niet mogelijk om bouwvergunningen in te komen zien op het Stadskantoor. Ook willen we u graag melden dat de dependance van Burgerzaken in Rosmalen per 1 april op woensdag tot 17.00 uur is geopend, in plaats van tot 12.30 uur.