Gemeente Vlieland

Kapvergunning
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij voornemens zijn een kapvergunning met herplantplicht af te geven aan:

o J. de Wolff, Molenglop 5 te Vlieland, ten behoeve van het kappen van 4 essen, op het perceel, Molenglop 5 Vlieland.

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld binnen twee weken na publicatie van het voornemen tot vergunningverlenen zijn/haar zienswijze schriftelijk kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Informatie betreffende bovengenoemde aanvraag om een kapvergunning kan desgewenst worden verkregen op de gemeentesecretarie.

Wegwerkzaamheden
Zoals velen al hebben gezien is men volop bezig met de werkzaamheden aan de Badweg.
Helaas kunnen we onze eerdere planning niet halen om voor de Paasdagen het gehele werk klaar te hebben.
De oorzaak hiervan is dat we in het begin van de werkzaamheden een vorstperiode van 14 dagen hebben gehad waardoor de fundering niet aangebracht kon worden.

Houdt u overigens rekening met het volgende:
Dinsdag 1 April (geen grap) zal het kruispunt van de Badweg met de Kampweg worden bestraat.
Dit houdt in dat gedurende deze gehele dag op dit kruispunt geen verkeer mogelijk is.
Wij verzoeken u dringend hiermee rekening te houden met transporten en overige werkzaamheden door op deze dag zo min mogelijk gebruik te maken van de Kampweg en het Zomerhuizengebied.
Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft

Grof huishoudelijk afval
Aanstaande dinsdag 1 april wordt het grof huishoudelijk afval weer opgehaald. Als u grof huishoudelijk afval aan wilt bieden, dient u dit 1 dag van tevoren telefonisch door te geven aan de werkplaats, telefoon 452732, per huishouden mag maximaal 1 m3 afval worden aangeleverd. De aanbieding dient netjes te gebeuren en zoveel mogelijk in hanteerbare pakketjes te worden gebonden. Zet het afval in de berm van de weg op zo'n manier, dat anderen er zo min mogelijk last van ondervinden. U wordt ook verzocht het afval niet tegen bomen of hekken te plaatsen.
Grof huishoudelijk afval zijn materialen uit het huishouden zoals vloerbedekking en meubilair.
Grof huishoudelijk afval is geen tuinafval, geen sloopafval (hout, puin, dakbedekking, glas etcetera) en geen bruin- en witgoed (radio's en televisietoestellen, koelkasten en vriezers).

De zomeragenda
Voor het samenstellen van de zomeragenda voor het komende seizoen kunt u de data van evenementen doorgeven aan de VVV Vlieland. De evenementen worden vermeld in de informatiekrant van de VVV "de Vlieronde" en niet commerciële activiteiten ook in "Uit het kastje". U kunt deze activiteiten door geven aan de VVV d.m.v. E-mail; info@vlieland.nl of telefonisch; 451111.

Vacature medewerker Aanloophaven
Stichting Aanloophaven Vlieland vraagt multifunctioneel medewerker (m/v) voor de zomerperiode (april tot oktober). De functie is voor 40 uur per week en op basis van toeristen werk periodes.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met; J. Koning, telnr: 0562-451516.

Sollicitaties kunt u richten aan;
Stichting Aanloophaven Vlieland
Afdeling Personeelszaken
Havenweg 23
8899BC Vlieland