Gemeente Son en Breugel


Kapvergunningen 26 maart
Publicatiedatum: 26-03-2003

Verleende kapvergunning

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 20 maart 2003 vergunning verleend voor het kappen van:

- een den in de achtertuin van de woning aan de Krophollerstraat 5;
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen direct belanghebbenden binnen 6 weken nadat dit besluit aan de aanvragers bekend is gemaakt (21 maart 2003), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Het besluit kan tijdens onze openingstijden op de sector grondgebiedzaken in het gemeentekantoor aan de Europalaan 2, worden ingezien.

Verleende kapvergunning

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 18 maart 2003 vergunning verleend voor het rooien van 96 bomen. De bomen dienen te worden gerooid in verband met de reconstructie van het centrumplan Kloppend Hart. Daarnaast is vergunning verleend voor het verplanten van 7 bomen eveneens in verband met de reconstructie van het centrumplan Kloppend Hart.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen direct belanghebbenden binnen 6 weken nadat dit besluit aan de aanvragers bekend is gemaakt (24 maart 2003), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Het besluit met bijbehorende situatietekeningen D301 tot en met D305 alsmede de inventarisatie van de betreffende bomen kunnen tijdens onze openingstijden op de sector grondge-biedzaken in het gemeentekantoor aan de Europalaan 2, worden ingezien.