Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 31-03-2003
Persberichten district Sittard (RKey; 13.00 u) Maandag, 31 maart 2003

District Sittard

Sittard/Schinnen; ingebroken
Afgelopen zaterdag op zondagnacht is ingebroken in een woning aan de Hemelsley in Sittard. Inbrekers zijn via de voordeur de woning binnengedrongen en hebben deze geheel doorzocht. Gestolen werden stereo-apparatuur, sieraden en kleding. Bij de politie ia aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.
Afgelopen zondagavond is ingebroken in een woning aan de Nutherweg in Schinnen. Inbrekers zijn door forcering van een raam de woning binnengedrongen en hebben deze doorzocht. Gestolen werden een horloge, papieren en een klein geldbedrag. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Sittard; blaas op motorkap
Een 47-jarige automobilist uit Brunssum reed afgelopen zondagmiddag op de Hasseltsebaan in Sittard toen hij plotseling een blaas zag ontstaan in de lak van de motorkap van zijn auto. Hij stopt naast de weg, teneinde poolshoogte te nemen. Echter meteen daarna vatte het gehele voertuig vlam en brandde geheel uit.

Geleen; uit de bocht
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht vond op de Mijnweg in Geleen een aanrijding plaats. Een 32-jarige automobilist uit Sittard verloor in een bocht de macht over het stuur van zijn auto waarbij hij in de bocht rechtdoor tegen een aantal paaltjes botste. De automobilist is na de aanrijding uit de auto gestapt en weggelopen. Hij werd echter snel getraceerd en aangehouden. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de verdachte tussen de 0,5 en 0,6 promille alcohol in zijn bloed had. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.