Ingezonden persbericht

ADSL in Heeg, Hommerts, Jutrijp en Osingahuizen

Initiatief Breedband Internet Heeg (IBIH)

HEEG, 20030331 -- Elke dag wordt er reclame op radio en T.V. gemaakt voor ADSL door verschillende internet providers. Als u vervolgens de beschikbaarheid controleert zult u ontdekken dat u in onze dorpen geen gebruik kan maken van deze snelle en goedkope manier van internetten!

Hoe komt dit? Onze dorpen zijn volgens KPN economisch onrendabel. De kosten die gemoeid zijn met het zgn. retourgeschikt maken wegen niet op tegen het aantal potentiële gebruikers.

Reeds een jaar geleden is "Initiatief Breed-band Internet Heeg" (IBIH) gestart de mogelijkheden te onderzoeken om snel te internetten tegen een vast bedrag per maand.

Van alle onderzochte mogelijkheden maakt ADSL een zeer goede kans!

Bij 325 aanmeldingen gaat de KPN de wijkcentrale geschikt maken voor ADSL. Door u als geïnteresseerde aan te melden op onze website kunnen wij meten hoeveel potentiële gebruikers er echt zijn. Elke aanmelding is er een. Hoe groter het draagvlak van dit initiatief, hoe groter de kans dat u binnenkort over ADSL kunt beschikken. Vertel uw mededorpsbewoners, vrienden en kennissen van dit initiatief en meld u vandaag nog aan!

De sluitingsdatum is 30 april!



Ingezonden persbericht