Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 31 maart 2003

Indivirtual zeer succesvol met Tridion

AMSTERDAM Het Amsterdamse internetbureau Indivirtual is samen met CMS-leverancier Tridion zeer succesvol. Op de jaarlijkse Tridion-partnerdag was Indivirtual een van de genomineerde bedrijven, naast Pink Roccade, Logica CMG en Cap Gemini Ernst & Young.

Hoewel Indivirtual net naast de prijs greep, was het lijstje met genomineerde bedrijven volgens Indivirtual-directeur Ian Zein indrukwekkend genoeg om trots te zijn op het resultaat. ,,Vorig jaar waren we slechts aanwezig op de partnerdag; dit jaar werden we genomineerd naast drie erg grote spelers en volgend jaar pakken wij de trofee!

Op dit moment verzorgt Indivirtual een Tridion-training in Maastricht voor Rijkswaterstaat Directie Limburg, terwijl in Amsterdam druk wordt gewerkt aan een van de allereerste opleveringen van een Tridion-website op basis van de nieuwste versie, R5. Indivirtual heeft deze laatste release ingezet voor Het Bureau voor de Industriële Eigendom. ,,We verwachten enorm veel projecten waarbij Tridion 4.x-gebruikers willen migreren naar de nieuwste R5-omgeving , zegt Ian Zein. ,,Tridion R5 is de nieuwe standaard voor content management en laat de meeste concurrenten nu ver achter zich.

Noot voor de redactie (