Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 31 maart 2003

Glaasje op

TILBURG - Een 38-jarige Tilburger is aan de Ringbaan West aangehouden. Gistermiddag rond tien voor zes controleerden agenten de man en hierbij bleek dat hij gedronken had. Aan het bureau blies de Tilburger bijna 1,30 promille. De man kreeg een dagvaarding en een rijverbod van zes uren.

HILVARENBEEK - Op de Provinciale weg de N269 hebben agenten gisteravond rond elf uur een 24-jarige man uit Hilvarenbeek aangehouden. De man bleek onder invloed van drank. Aan het bureau blies de man iets meer dan 1,10 promille. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren en een dagvaarding.

OISTERWIJK - Agenten hebben aan de Lind een 23-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij zat op een bromfiets terwijl de man te veel gedronken had. Aan het bureau blies de man iets meer dan 1.60 promille. De politie maakt tegen de man proces-verbaal op. Bij onderzoek bleek namelijk dat zijn rijbewijs was ingevorderd in verband met een soortgelijk feit in Eindhoven gepleegd.

Politie pakt Tilburger op na mishandeling vrouw

TILBURG - Agenten hebben gisteravond rond halfzeven aan het Kamgarenplein een 50-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt verdacht van de poging tot zware mishandeling van een 43-jarige vrouw uit Tilburg. Deze vrouw kreeg met de vuist en met een ijzeren staaf klappen op haar hoofd. De mishandeling ontstond na onenigheid over het gezelschap dat de man, die een kamer bij de vrouw huurt, bij zich had. De Tilburger is in verzekering gesteld.

Brand bij surfplas

GOIRLE - Aan de Rillaersebaan brandde gisteravond rond zeven uur een strook van ongeveer 50 meter van de berm langs de surfplas af. De Goirlese brandweer bluste de brand. Omtrent de oorzaak is niets bekend.

Bekeuringen aan de Brakman

TILBURG - Tijdens het wekelijkse toezicht aan de Brakman hebben agenten gisteravond verschillende bekeuringen uitgedeeld. Er waren zo`n 350 voertuigen naar de Brakman gekomen en het aantal bezoekers wordt op 1000 geschat. Er heerste een ontspannen sfeer. twee weggebruikers kregen een bekeuring omdat ze zonder helm rede. Een bromfietser kreeg een bon omdat hij op 14-jarige leeftijd op een bromfiets reed. Een automobilist had een gladde band op z`n voertuig liggen. Drie bekeuringen vielen er omdat men de autogordel niet droeg. Een weggebruikers kreeg een bon voor het voeren van blauwe verlichting. Rond elf uur was de rust weer terug aan de Brakman.

Auto in brand gestoken

BERKEL - ENSCHOT - Aan de Guido Gezellelaan werd vannacht een personenauto in brand gestoken. De auto stond op de oprit van de woning van de 48-jarige eigenaresse.

Bron: Carel Bouman