Dienstenbond CNV

Ledenvergadering BDU PrePublishing
31-03-2003

CNV Media denkt in de komende dagen met de BDU te komen tot een principeakkoord over het sociaal plan voor de reorganisatie bij PrePublishing en de afdeling Kopie van het Grafisch Bedrijf. CNV Media nodigt u dan ook uit voor een ledenvergadering om over dit akkoord te spreken en te stemmen.

Tijden de ledenvergadering op 29 januari hebben wij gesproken over de aangekondigde reorganisatie bij BDU PrePublishing en de afdeling Kopie van het Grafisch Bedrijf. Daarnaast hebben we gesproken over de wensen voor een af te sluiten sociaal plan. In de afgelopen weken heeft een aantal bijeenkomsten plaatsgevonden van CNV Media en de BDU. Tijdens deze bijeenkomsten is gesproken over de regelingen in het sociaal plan. Aangezien wij denken in de komende dagen tot een principeakkoord met BDU te komen over het sociaal plan, nodigen we u graag uit voor een ledenvergadering op:

Donderdag 3 april
van 10.00 tot 11.30 uur
in het bedrijfsrestaurant

Vergadering over het principe-akkoord te spreken en daarover te stemmen. Begin volgende week zal door de BDU te tekst van het principeakkoord worden verspreid. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij de ledenvergadering, dan heeft u tot de ledenvergadering de gelegenheid ons uw standpunt te geven.

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar, tel: (055)5772640.