Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 31-03-2003 Persbericht district Aa & Dommel

BROMFIETSTER GEWOND, Berlicum

In de nacht van zondag op maandag raakte een 20-jarige bromfietster uit Rosmalen, op de kruising van de Hasseltsedijk met het Raadsplein in Berlicum, gewond bij een eenzijdig verkeersongeval. Zij raakte onder het rijden onwel, reed vermoedelijk tegen een trottoirband in de middenberm en sloeg over de kop. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK, Boxtel

In het afgelopen weekeinde is er ingebroken in een kantoorpand aan de Kruisbroeksestraat in Boxtel. Er zijn uit diverse kantoorruimtes computers en beeldschermen weggehaald.

ERNSTIG VERKEERSONGEVAL, Schijndel

Maandagmorgen omstreeks kwart over zeven vond er op de Vlagheide in Schijndel een ernstig verkeersongeval plaats. Een 24-jarige inwoner van Velp reed op genoemde weg komende uit de richting Veghel en had niet gezien dat er vanuit een zijweg van rechts een andere auto, bestuurd door een 26-jarige inwoner van Schijndel, de kruising op kwam gereden Beide auto`s kwamen met elkaar in botsing. De man uit Velp zag kans om zelf uit de auto te komen maar wist zich niet meer staande te houden. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. De man uit Schijndel zat in bewusteloze toestand in de auto bekneld en moest door de brandweer en GGD worden bevrijd. Hij is door de traumahelikopter overgebracht naar het Radbout ziekenhuis in Nijmegen.