Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 31-03-2003 Persbericht District Den Bosch

HUISELIJK GEWELD, Den Bosch

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in zijn woning in `s-Hertogenbosch een 60-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn echtgenote te hebben mishandeld en te hebben bedreigd. De man verkeerde onder invloed van alcoholhoudende drank en is ingesloten

DOORGEREDEN NA VERKEERSONGEVAL, Den Bosch

Een nog onbekende bestuurder van een witte bestelauto is zondagmiddag doorgereden nadat hij tot twee keer toe een aanrijding had veroorzaakt. De bestuurder van een personenauto had zijn auto midden op de rijbaan van een zijstraat van de Maastrichtseweg tot stilstand gebracht omdat hij even een pakje shag hing kopen in een cafetaria. In de auto bleven twee passagiers achter. De bestuurder van de bestelauto werd daardoor de doorgang versperd. Hij reed daarna kennelijk opzettelijk tegen de achterzijde van de personenauto en drukte die de Maastrichtseweg op. De personenauto liep hierdoor aan de achterzijde schade op. Vervolgens reed hij door en reed op de parallelweg van de Maastrichtseweg een aldaar fietsende 82-jarige vrouw aan. Die kwam ten val en liep kneuzingen op aan enkel en knie. De bestuurder van de bestelauto reed weer door en verdween via de Van Paeschenstraat uit het oog.

VEROORZAKER VAN AANRIJDING ONDER INVLOED, Den Bosch

Zondagmiddag vond op de kruising van de Rietveldenweg met de Ruwekampweg in `s-Hertogenbosch een verkeersongeval plaats tussen twee personenauto`s. Een 39-jarige Bosschenaar reed nadat hij het rode verkeerslicht had genegeerd vanaf de Ruwekampweg de kruising op. Hij botste daar tegen de auto van een 55 jarige inwoner van Gouda. De Bosschenaar bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren en is aangehouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

GEWOND BIJ VERKEERSONGEVAL, Rosmalen

Zondagavond is een 67-jarige vrouw uit Rosmalen gewond geraakt toen zij door een 60-jarige automobilist uit Rosmalen werd aangereden. De vrouw stak de rijbaan van de Tweeberg over waar op dat moment de automobilist reed. De vrouw werd geschept en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK IN CAMPER , Den Bosch

Vanmorgen is een 50 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd door de eigenaar van een op de oprit voor zijn woning staande kampeerauto aangetroffen. De verdachte was binnengekomen door een schuifraam weg te breken. Toen de eigenaar de politie belde ging de verdachte er vandoor. Hij nam daarbij wel een vispak, een schoen en een fotocamera mee. De politie kon de man kort na de melding aanhouden in de Casinotuin. Hij is ingesloten. Na zijn verhoor bleek dat de verdachte nog een geldbedrag van 270 euro schuldig wegens een eerdere veroordeling. Hij blijft daarom gedurende 5 dagen vast zitten.