Gemeente Waalwijk

Hieronder vindt u de agenda met een aantal voorlopig vastgestelde representatieve en andere activiteiten van de leden van het college van Waalwijk en andere activiteiten van de gemeente. Datum en inhoud kunnen nog worden gewijzigd.
Is dit het geval, dan worden die wijzigingen waar mogelijk in de volgende agenda verwerkt.

Dit overzicht wordt wekelijks bijgewerkt. (laatst bijgewerkt op 25 maart 2003)

Dinsdag 25 maart vanaf 20.30 uur zal burgemeester De Geus een Koninklijke Onderscheiding uitreiken.

Dinsdag 25 maart vanaf 15.00 uur is het college van Waalwijk te gast bij de Gemeente Heusden voor het bestuurlijk overleg tussen de colleges van Waalwijk en Heusden in het Gouverneurshuis aan de Putterstraat 14 in Heusden-vesting.

Woensdag 26 maart vanaf 8.30 tot 10.30 uur zal wethouder Van de Wiel ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag de 1^e boom planten.

Woensdag 26 maart vanaf 14.00 uur zal burgemeester De Geus de FSC-voorzittershamer van het WWF in ontvangst nemen. De voorzittershamer zal op het Raadhuisplein worden overhandigd.

Vrijdag 28 maart vanaf 12.00 uur wordt een perslunch belegd in de nieuwe raadzaal van het gemeentehuis in Waalwijk. Er wordt kort teruggeblikt op alles wat er tot op heden is gedaan en wat er nog komen gaat. De Waalwijk700 bus en het programma Straattheaterdag worden aansluitend gepresenteerd.
Klein logo Waalwijk700.

Vrijdag 28 maart vanaf 15.30 uur zal burgemeester De Geus aanwezig zijn bij de officiële beëindiging van het project "Een leerrijk verleden" in het Leder en Schoenenmuseum te Waalwijk. Klein logo Waalwijk700.

Vrijdag 28 maart vanaf 17.00 uur zal wethouder Van de Wiel te gast zijn bij de Coöperatie Huisartsenposten Midden-Brabant om de receptie ter gelegenheid van de aftrap voor de start van de Huisartsenpost in de Langstraat in de hal van het TweeSteden ziekenhuis Waalwijk bij te wonen.

Zaterdag 29 maart vanaf 13.00 uur zal wethouder Van de Wiel De Nationale Soutingdag openen. De dag wordt georganiseerd door Scoutinggroep Jan de Rooij. Tijdens deze dag zal men zich bezighouden met het ruimen van zwerfvuil.

Zondag 30 maart vanaf 13.15 uur zal wethouder Van de Wiel de officiële openingshandeling verrichten voor de recordpoging langste Catwalk. De organisatie is in handen van Winkeliersvereniging Waalwijk.

Donderdag 3 april vanaf 20.15 uur zijn de wethouders Van Steenoven, Van Boxtel, Van Baardwijk en Van de Wiel te gast bij toneelvereniging O.O.G. voor de feestelijke première van Het leven een leerschool in theater De Leest te Waalwijk.

Vrijdag 4 april vanaf 10.30 uur start de raadsuitwisseling met Unna. De gasten uit Unna worden tijdens een vol dagprogramma bekend gemaakt met de gemeente Waalwijk. Tijdens de raadsuitwisseling zijn alle collegeleden aanwezig. Het programma start in het gemeentehuis van Waalwijk. (zie persbericht)

Zaterdag 5 april vanaf 16.00 uur zijn de wethouders Van Steenoven en Van Boxtel aanwezig bij het herdenkingsconcert in de kerk van St. Jan De Doper te Waalwijk dat wordt georganiseerd door het Centrum voor Muziek en Dans.

Donderdag 17 april vanaf 16.00 uur zijn burgemeester De Geus (onder voorbehoud) en de wethouders Van Steenoven (onder voorbehoud) en Van de Wiel te gast in het Mandemakers-stadion van RKC voor de voorjaars-bijeenkomst van het WBP

Woensdag 30 april vanaf 9.30 uur zijn burgemeester De Geus en de wethouders Van Steenoven en Van Baardwijk aanwezig bij de Aubade op het Raadhuisplein te Sprang-Capelle en in Waspik bij het voormalig gemeentehuis.

Vrijdag 9 mei vanaf 9.00 uur zal wethouder Van de Wiel de opening van de schoolsportdag op het voetbalterrein van S.S.C. te Sprang-Capelle verrichten.

Zaterdag 14 juni vanaf 18.30 uur is wethouder Van de Wiel te gast bij Oranjevereniging Wilhelmina om de Zeskamp op het evenemententerrein in Sprang-Capelle te openen.