Intel Nederland verwelkomt 1.000ste Intel Product Integrator (IPI)

Cervus Automatisering B.V. neemt prijs in ontvangst in kantoor van Ingram Micro

Kontich, 31 maart 2003 - Intel, de grootste chipfabrikant ter wereld, heeft in Nederland zijn duizendste Intel Product Integrator (IPI) verwelkomd. Cervus Automatisering B.V. - de integrator waarmee Intel de grens van duizend overschrijdt - ontving hiervoor uit handen van Intel een prijs. De uitreiking daarvan gebeurde in het kantoor van Ingram Micro B.V., de distributeur waarvan Cervus Automatisering B.V. haar Intel producten betrekt.

Cervus Automatisering B.V. werd op de hoogte gesteld van het Intel IPI programma door Ingram Micro, een van de zes officiële Intel distributeurs in Nederland. Bij aanmelding via het web bleek dat de reseller de duizendste totnogtoe was - meteen goed voor een waardebon en de nodige glazen champagne. Ceel de Vries, directeur van Cervus Automatisering B.V. hecht met name belang aan de eenvoudige toegang tot informatie die het IPI-programma met zich meebrengt. "Als deelnemer aan het IPI-programma krijgen we via nieuwsbrieven en websites toegang tot de meest recente Intel productinformatie, prijsaanbiedingen en updates. Bovendien kunnen we rekenen op technische ondersteuning, betere garantievoorwaarden en mogelijke marketingondersteuning."

Het Intel Product Integrator (IPI) programma werd zes jaar geleden opgestart en richt zich tot resellers die Intel componenten integreren tot een IT-oplossing. Voordelen van het programma zijn een Intel Channel Rebate van gemiddeld 3% op alle 'boxed' producten, gratis technische ondersteuning, uitgebreide garantievoorwaarden en mogelijke deelname aan het Intel Inside marketingprogramma. Daarnaast ontvangen deelnemers de Intel Reseller Newsletter en worden zij uitgenodigd op de Intel Channel Conferentie.

"Het IPI-programma werd onlangs uitgebreid met het 'Intel Reseller Programma'," aldus Henk van den Eeckhout, Channel Reseller Manager van Intel Benelux. "Dat programma geeft resellers met een afname van minder dan tien stuks toch toegang tot de website en recht op de nieuwsbrief en uitnodiging voor de Intel Channel Conference".

Over Cervus Automatisering B.V.
Cervus Automatisering B.V. is gevestigd in Putten. Het bedrijf levert hard- en softwareproducten en netwerkoplossingen, beschikt over een eigen opleidingscentrum en biedt ook consultancydiensten aan. Cervus Automatisering richt zich op kleine ondernemingen (tot twintig werkstations) en legt zich hoofdzakelijk toe op de voedingssector.

Over Ingram Micro B.V.
Ingram Micro B.V. is Nederlands marktleider in technologiedistributie en logistieke services en levert hard- en softwareproducten, netwerkoplossingen, componenten en supplies aan resellers, VAR's, corporate resellers, retailers en internet service providers. Ingram Micro B.V. maakt deel uit van het aan de beurs genoteerde Ingram Micro Inc., waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Ana (Californië).

Intel is 's werelds grootste chipfabrikant en een vooraanstaand producent van personal computer-, netwerk- en communicatieproducten. Meer informatie over Intel is te vinden op: http://www.intel.com/pressroom/.