Politie Zeeland



W-2123-2003 AGRESSIE IN HET VERKEER


Een 34-jarige vrouw uit Middelburg kreeg maandagmorgen een vuistslag in het gezicht van een onbekende man op een fiets naar aanleiding van een verkeerssituatie. Door de klap braken stukjes af van 3 voortanden.
De vrouw reed rond 07.15 uur in haar auto over de Bloemenlaan te Vlissingen. Op de kruising met de President Rooseveltlaan stopte ze voor het verkeer, waarbij haar auto voor een gedeelte nog op het fietspad stond, toen vervolgens een fietser tegen de achterzijde van haar auto reed. De vrouw opende haar portier om te kijken of er iets aan de hand was met de fietser, toen zij meteen een vuistslag op haar mond kreeg. Vervolgens fietste de man weg. Tevens bleek dat de man ook nog een raamrubber van de auto had losgetrokken.
Signalement fietser: blanke man van ca. 30 jaar oud, gezet figuur, bolle wangen. Hij had blond, krullend haar en droeg een blauw jack met een spijkerbroek. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.



O-2124-2003 AANRIJDING


In Zierikzee vond maandagmorgen rond 08.30 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser.
Een 21-jarige automobilist uit Zierikzee reed over de Laan van Sint Hilaire en wilde op de kruising met de Boerenweg linksaf slaan. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een 44-jarige fietser uit dezelfde plaats. De fietser kwam ten val en liep hierbij enkele schrammen op. De fiets en de auto werden beide beschadigd.


O-2125-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN BOOM

Een 22-jarige man uit de gemeente Goes is maandag rond 04.00 uur met zijn bestelauto tegen een boom gereden.
De man reed over de Europalaan te Goes toen hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. De bestelauto werd aan de voorzijde zwaar beschadigd, de bestuurder kwam met de schrik vrij.


Z-2126-2003 WONINGINBRAAK

In de nacht van zondag/maandag is ingebroken in een woning aan de Hoofstraat in Terhole.
De woonkamer werd doorzocht maar voor zover bekend werden geen goederen weggenomen. Bij een andere woning in dezelfde straat bleef het bij een inbraakpoging.