Ingezonden persbericht


Tweedaags FileMaker-scripting cursus in Maarssen
Scripting goeroe John Mark Osborne geeft tweedaagse cursus over FileMaker-scripting Utrecht, 10 maart 2003 -- Op maandag 31 maart en dinsdag 1 april aanstaande, zal de belangrijkste instructeur op FileMaker-scripting gebied, John Mark Osborne in Nederland een tweedaagse scripting-cursus geven. Osborne is de auteur van de 'Philosophy of Scripting'-cursussen en heeft vijf jaar bij FileMaker gewerkt als technisch leider van FileMaker Pro. John Mark Osborne heeft zich vooral toegelegd op het schrijven van scripts voor op FileMaker Pro-gebaseerde toepassingen. Osborne is ook schrijver van het boek 'Scriptology', dat als het belangrijkste naslagwerk wordt gezien onder veel FileMaker-gebruikers.

Programma en plaats
Tijdens de tweedaagse bijeenkomst zal John Mark Osborne alle kanten van scripting belichten. De cursus is voor de gevorderde ontwikkelaar. De cursus vindt van maandag 31 maart tot en met dinsdag 1 april plaats in het Meeting Plaza in Maarssen. Deelname kost ¤ 999,00 (exclusief BTW). Leden van de FileMaker Solutions Alliance ontvangen een korting van ¤ 150,00.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen, waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl. Klantverhalen zijn te vinden op www.filemaker.nl/customers.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65