Ingezonden persbericht


Persbericht

VAI organiseert seminar migratie out of the box

In slechts vier weken en tegen lage kosten naar een stabiele Windows XP/2000-omgeving

Veenendaal, 6 maart 2003 VAI organiseert op donderdag 3 april aanstaande het seminar Migratie Out of the Box . Migratie Out of the Box" biedt middelgrote ondernemingen (100 tot 400 werkplekken) een standaard aanpak voor snelle migratie naar Windows XP/2000. Deze op algemeen management gerichte, niet-technische informatiebijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van VAI te Veenendaal.

Programma

Tijdens dit seminar wordt aandacht besteed aan de oorzaken van beheerproblemen en hoe deze eenvoudig opgelost kunnen worden met als resultaat centraal beheer, sterke reductie van het aantal storingen, aanzienlijke besparing op de exploitatiekosten en een verhoogd serviceniveau voor de gebruikers. Het programma start om 12:30 uur met ontvangst en lunch en wordt om 16:30 uur afgerond met een informele borrel.

Enno de Haan, Business Productivity Advisor Microsoft BV luidt het programma in met zijn presentatie Windows XP betrouwbaarheid en beheerbaarheid . Uitgangspunt hierbij zijn de voordelen die Windows en Office XP organisaties en gebruikers in de praktijk bieden. Wilko Visser, Algemeen Directeur VAI gaat hierna in op het gegeven hoe de migratie naar Windows XP dankzij Migratie Out of the Box snel en tegen lagere kosten tot stand kan worden gebracht. Na de pauze demonstreert Albert Hooyer, Product Manager VAI, de Migratie Out of the Box-aanpak in de praktijk. De managementaspecten van softwaredistributie, beveiliging en (licentie)beheer komen hierbij uitgebreid aan bod.


Deelname aan dit seminar is kosteloos en van grote waarde voor bestuurders op het grensvlak tussen financiën en automatisering. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.vai.nl/events.
Pers

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom bij het seminar . U kunt zich aanmelden bij The Communication Force, Nanda Bechtholt, telefoonnummer: 020 - 547 01 99 of via email: nandab@communicationforce.com.

Over VAI

VAI bv, opgericht in 1997, is leverancier van software en diensten voor de realisatie van centraal ICT-beheer, in combinatie met de migratie naar Windows XP/2000. Een centraal beheerde omgeving biedt belangrijke voordelen, zoals lagere exploitatiekosten (TCO), grotere betrouwbaarheid van de ICT-voorzieningen en betere beschikbaarheid van applicaties. De oplossingen van VAI zorgen ervoor dat deze voordelen daadwerkelijk en blijvend bereikt worden.

VAI levert kant-en-klare inrichtingsbouwstenen voor een snel en voorspelbaar migratieproject, tools voor softwaremanagement en -deployment alsmede aansluitende wijzigings- en beheerprocedures. VAI is Microsoft Gold Certified partner voor Enterprise Systems. VAI heeft circa 100 medewerkers en is gevestigd in Veenendaal. De oplossingen van VAI worden gebruikt bij gerenommeerde organisaties zoals het Ministerie van Defensie, TPG Post en Stork. Meer informatie vindt u op www.vai.nl.