Digitale Gemeente Houten

Informatieavond speeltuin in Houten

dinsdag 25 maart 2003 - Bron: Gemeente Houten

De speeltuin in Houten is weer een stapje dichterbij gekomen: het voorlopig ontwerp voor de inrichting is klaar. De speeltuin wordt een spannende plek om te spelen met veel groen, hout, heuvels en dalen.

Afgelopen week heeft een aantal kinderen de tekeningen van de inrichting en van de speeltoestellen bekeken. De gemeente wilde graag van de jonge speeldeskundigen weten wat zij van de plannen vinden. Hun reacties waren enthousiast.

Benieuwd?
Ben jij ook zo benieuwd hoe de speeltuin eruit gaat zien? Kom dan donderdag 3 april naar de informatieavond in het gemeentehuis. Er hangen tekeningen en foto's, en de bedenkers van de speeltuin leggen uit wat hun plannen zijn. Je mag alles vragen wat je over de speeltuin wilt weten. De avond begint om 19.45 uur. Vind je dat een beetje laat, maar wil je wél graag de tekeningen zien? Kom dan gewoon van tevoren langs. De zaal gaat om 19.00 uur open.

Nadere informatie over de speeltuin is te verkrijgen bij Anneke Klop van de afdeling Welzijn, telefoon (030) 63 92 646.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).