Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuw van VAI: Migratie Out of the Box"

In vier weken migreren naar Windows XP/2000

Veenendaal, 31 maart 2003 Migreren naar Windows XP/2000& vroeg of laat gaat het gebeuren. Middelgrote organisaties onderzoeken wanneer en hoe ze de migratie het beste kunnen uitvoeren. VAI maakt het ze gemakkelijk met een kant-en-klare aanpak. Met Migratie Out of the Box" brengen bedrijven hun infrastructuur snel gemiddeld binnen vier weken en tegen lage kosten enkele honderden euro`s per werkplek op het hoogste peil. Met de beheerskosten die ze daarna uitsparen, verdienen ze hun investering in Migratie Out of the Box binnen enkele maanden alweer terug.

De combinatie van Windows XP op de werkplekken en Windows 2000 op de servers biedt een aantal significante voordelen. De beheerbaarheid wordt makkelijker. Nieuwe applicaties worden beter ondersteund en de integratie van verschillende toepassingen, zoals businessapplicaties, Office en Outlook gaat ook een stuk beter. Met Migratie Out of the Box bereiken bedrijven deze voordelen snel en tegen lage kosten.

Nog belangrijker dan de korte doorlooptijd is de kwaliteit van het eindresultaat. Als migratiespecialist heeft VAI veel geïnvesteerd in de kwaliteit en samenhang van de standaard inrichtingscomponenten van Migratie Out of the Box. Een Migratie Out of the Box-traject resulteert in een stabielere IT-omgeving die met minder inspanning en kosten volledig centraal kan worden beheerd. Werkplekken worden automatisch geïnstalleerd en applicaties worden elektronisch bij de gebruiker bezorgd. Bovendien kunnen wijzigingen veel sneller worden doorgevoerd. VAI claimt een doorlooptijd van het migratieproject van slechts vier weken, inclusief uitrol. Dat is een gemiddelde, gebaseerd op 250 werkplekken met 25 applicaties.

Op donderdag 3 april en dinsdag 8 april a.s. organiseert VAI het seminar Migratie Out of the Box waarin dit concept nader wordt toegelicht. De informatiebijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van VAI te Veenendaal. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.vai.nl/events.

Over VAI

VAI, opgericht in 1997, is leverancier van software en diensten voor de realisatie van centraal IT-beheer, in combinatie met de migratie naar Windows XP/2000. Een centraal beheerde omgeving biedt belangrijke voordelen, zoals lagere exploitatiekosten (TCO), grotere betrouwbaarheid van de IT-voorzieningen en betere beschikbaarheid van applicaties. De oplossingen van VAI zorgen ervoor dat deze voordelen daadwerkelijk en blijvend bereikt worden.

VAI levert kant-en-klare inrichtingsbouwstenen voor een snel en voorspelbaar migratieproject, tools voor softwaremanagement en -deployment alsmede aansluitende wijzigings- en beheerprocedures. VAI is Microsoft Gold Certified partner voor Enterprise Systems en heeft circa 100 medewerkers. De oplossingen van VAI worden gebruikt bij gerenommeerde organisaties zoals het Ministerie van Defensie, TPG Post en Stork. Meer informatie vindt u op www.vai.nl.



Ingezonden persbericht