Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 31-03-2003

Televisie
WOLTER KROES IN CONCERT
Uitzending donderdag 3 april
Nederland 2 ­ 21.55 uur


Lekker meezingen met wolter kroes

'Geen seconde zonder jou', 'Lekker in mijn vel', 'Ik wil je nu' en zijn grootste hit 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' komen zeker op donderdag 3 april voorbij in de muziekspecial WOLTER KROES IN CONCERT die de TROS dan uitzendt. De special is een registratie van het concert dat Wolter Kroes vorig jaar gaf voor ruim 5500 uitgelaten fans in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Inmiddels zit Wolter Kroes al ruim tien jaar in het vak en is hij geen onbekende meer in Nederland. Op twintigjarige leeftijd won hij een talentenjacht die zijn leven voorgoed veranderde. Willem van Kooten geloofde vanaf het begin in Wolter Kroes en bood hem voor een langdurige periode een platencontract aan. En dat bezorgde hem in 1995 zijn eerste grote top-50 hit met 'Laat me los'. Hierna volgde vele optredens in radio- en televisieprogramma's en heeft hij zijn naam definitief gevestigd als populaire zanger van het Nederlandstalige lied.

In juni gaat Wolter Kroes, samen met vele andere Nederlandse artiesten, mee met de TROS-ledenreis naar Curaçao. Van deze reis wordt op zaterdag 14 juni om 20.30 uur een special van anderhalf uur uitgezonden.