* IBM software Event 2003 - Kostenbesparend reserveren via het web *

Pers uitnodiging: Ontmoeting met IBM en haar klant LandalGreenparks

Na de overname van Grandorado zag LandalGreenparks het aantal reserverings aanvragen sterk toenemen. Net als veel andere bedrijven wilde Landal GreenParks het web als verkoop- en servicekanaal benutten. In de praktijk waren er dagen met ruim 20.000 bezoekers.

Graag nodigen wij u uit om van IBM en direct van haar klant Landal Greenparks, te horen hoe klanten via WebSphere nu snel en eenvoudig via internet reserveren. Het bedrijf vertelt verder hoe het serviceniveau toenam en de crossen upselling-mogelijkheden werden uitgebreid.

De bijeenkomst wordt donderdag 3 april aanstaande in Zeewolde gehouden en er is uitgebreid de gelegenheid om deze, en ander klantcases (de Rabobank tot Univé en de Koninklijke Bibliotheek) te bespreken.

Wij horen graag van of u interesse heeft. U kunt zich aanmelden via een reply-email (mblok@nl.brodeur.com) of op 020-3462000.

Met vriendelijke groet,

Maurits Blok Brodeur Worldwide Overschiestraat 55 1062 HN Amsterdam Tel: 020 346 20 00 Fax: 020 669 72 65 internet: http://www.brodeurnl.com Ingezonden persbericht