Katholieke Universiteit Nijmegen

Inspirerend leiderschap in onzekere tijden

Datum 3-4-2003

Tijd van 15:00 tot 17:00 uur
Organisatie Faculteit der Managementwetenschappen Plaats Collegezalen Complex, zaal CC2, Mercatorpad 1 Soort Evenement debat
Beschrijving Onder de titel Inspirerend leiderschap in onzekere tijden organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen over dit thema een eerste debat. Toegang is gratis.

Wie gaat ons voor in een tijd vol vraagtekens?

Hoe breng je openheid en vertrouwen terug tussen politiek en burger? Wat voor leiderschap vraagt dat?
Wat is een vakorganisatie als collectief wanneer werknemers steeds individualistischer worden? Hoe geef je leiding aan de belangen van werknemers?
Hoe loods je een energieonderneming door een markt die net pas een vrije markt aan het worden is? Hoe leid je als nieuwkomer de concurrentiestrijd met de grote nuts-bedrijven?

Onzekere tijden vragen om verandering en leiderschap om die verandering vorm te geven. Sprekers die over dit thema in debat met elkaar gaan zijn:

De sprekers
Bram Peper, hoogleraar Public Governance Universiteit Nyenrode Jacques Teuwen, voorzitter van vakorganisatie De Unie Wim Zwartkruis, commercieel directeur van energiebedrijf Spark Energy

De gespreksleider
Harry Starren, algemeen directeur van De Baak, Management Centrum VNO-NCW en schrijver van managementboeken.

Het debat wordt georganiseerd door leden van het docententeam Communicatieve Vaardigheden van de Faculteit der Managementwetenschappen waar debatteren beleid en management een verplicht programmaonderdeel is.
Contactpersoon Faculteit der Managementwetenschappen , Roy van Dalm (06- 53537287) of Janne Reessink (06- 20137365)


* www.nsm.kun.nl