Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

donderdag 3 april 2003



Wezep-roodlichtcontrole

Op woensdag 2 april tussen 07.00 uur en 08.00 uur roodlichtcontrole gehouden op de kruisingen Bovenheigraaf/Stationsweg en Stationsweg/Keizersweg. 7 bestuurders kregen een bekeuring van 86 euro.

Hattem-auto-inbraken
In de nacht van 1 op 2 april zijn in Hattem 13 auto's open gebroken. Betrof auto's die geparkeerd stonden aan de v. Heeckerenskamp, Rietkamp, Hogenkamp, Gaedberghweg, Boskamp, Werfkamp en Maeskamp. Van de auto's waren de portiersloten geforceerd. Buit bestond uit auto radio cd-spelers, gsm's, een latop en een portemonnee.


Putten-verkeersongeval met letsel

Een 11-jarige jongen uit Putten is op 2 april gewond geraakt nadat hij door een automobilist werd aangereden. De jongen reed zonder goed uit te kijken per bromfiets vanaf de oprit van een woning aan de Sprielderweg de weg op. Een 21-jarige vrouw uit Putten die per auto aan kwam rijden kon hem niet tijdig ontwijken, waardoor een aanrijding volgde. De jongen brak hierbij zijn onderbeen en liep diverse snijwondjes aan zijn gezicht op. Hij is per ambulance overgebracht naar het St Jansdal ziekenhuis.


Heerde- diefstal uit woning

Op woensdagochtend 2 april heeft er een insluiping plaatsgevonden bij een woning aan de Kanaaldijk. Hoe de dader(s) binnen zijn gekomen is nog niet geheel duidelijk. De gehele woning werd doorzocht en een geldbedrag werd weggenomen.

Nunspeet-bedrijfsinbraak
In de nacht van 1 op 2 april is er ingebroken in een bedrijf aan de F.A. Molijnlaan. De daders kwamen binnen door ene raam te forceren. Vanuit het pand werden 3 flatscreens en een computertoren weggenomen.


Nunspeet-snelheidscontroles

Op 2 april radarsnelheidscontroles gehouden op onderstaande wegen

Locatie: Nijverheidsweg
213 voertuigen gecontroleerd
2 overtredingen
65 hoogste snelheid

Locatie: Oenenbrugweg
200 voertuigen gecontroleerd
7 overtredingen
66 hoogste snelheid


Locatie: Harderwijkerweg (Nunspeet)
700 voertuigen gecontroleerd
150 overtredingen
92 hoogste snelheid

Locatie: Harderwijkerweg (Hulshorst).
300 voertuigen gecontroleerd
7 overtredingen
74 hoogste snelheid








038-375 10 50 ---- --