Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-04-2003 Persberichten district Binnensticht, 09.45 uur

1 april grap of diefstal

BUNNIK Op woensdag 2 april ontdekten bewoners dat een dure plant van hun erf was gestolen of voor de grap was weggehaald.

Rond 07.30 uur zag de 59-jarige bewoonster van een woning aan de Provincialeweg dat een onlangs door hen gekochte Agave van het erf was verdwenen. De bonte Agave Americana was verdwenen tezamen met een blauw geglazuurde pot waar hij in stond. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij een waarde van 265,-. Gezien de omvang van de plant moet hij door meerdere personen of met behulp van een steekwagentje of iets dergelijks zijn weggenomen. De plant is tussen dinsdag 1 april 18.00 uur en woensdag 2 april 07.30 uur gestolen. Mocht het een grap betreffen, dan zouden de eigenaren de grappenmakers willen verzoeken de plant en pot weer terug te brengen!

Verkeerscontrole

ZEIST De politie heeft op woensdag 2 april op meerdere plaatsen het verkeer gecontroleerd.

De controles vonden in de ochtenduren op de Oranje Nassaulaan en de Verlengde Slotlaan plaats. Drie bestuurders werden bekeurd omdat zij te snel reden, twaalf omdat zij geen gebruik maakten van de autogordel en één voor het negeren van een geslotenverklaring.